• testing
  • otomatis
  • skema
  • Iso dipercoyo

    Iso dipercoyo

    Kita minangka perusahaan berorientasi produksi sing duwe spesialisasi ing riset, pangembangan, desain, lan dodolan peralatan otomatisasi.
  • Kualitas dhuwur

    Kualitas dhuwur

    Perusahaan kita dikenal kanthi produk inovatif lan berkualitas tinggi sing nyukupi syarat industri manufaktur modern.
  • Layanan

    Layanan

    Kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing ora ana tandhingane kanggo para klien, njamin kepuasan ing kabeh wektu.

Produk Unggulan

  • bab-12

Babagan awake dhewe

Yueqing Avant-Courier Automation Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2011, dumunung ing Wenzhou Zhejiang, khusus ing pangembangan mesin produksi otomatis, peralatan testing otomatis lan stasiun kalibrasi listrik, lan temen maujud Déwan otomatis, deteksi otomatis, printing pad otomatis , kemasan otomatis lan produksi otomatis terpadu liyane lan testing sawetara lengkap produk listrik voltase kurang, kang perusahaan teknologi dhuwur sing ngowahi industri tradisional karo dhuwur lan teknologi anyar.

Sinau luwih lengkap

Tekane Anyar